Prikaži odmah
  • Cara Lazara 62/2 - 36000 Kraljevo

Rešenjem Narodne banke Srbije od 02. avgusta 2010. godine u Kraljevu je osnovano prvo Društvo za posredovanje u osiguranju „BISERNA POLISA“D.O.O. Na taj način postali smo predvodnici novog talasa koji pretenduje da iz korena promeni tržište osiguranja Srbije i da ga približi razvijenim svetskim tržištima osiguranja. Kao prvi brokeri u osiguranju u centralnoj Srbiji načinili smo korak ka ostvarenju naše vizije a to je da budemo POTPUNI KONSULTANTSKI SERVIS NAŠIM KLIJENTIMA koji ne podrazumeva isključivu prodaju osiguranja, već i svaku vrstu pomoći u izboru osiguravajućih pokrića, osiguravajućih društava sa kojima će naši klijenti sarađivati kao i pomoć u situacijama kada dođe do štetnog događaja.

 

Zahvaljujući odgovornom, stručnom i pre svega poštenom pristupu poslu kojim se bavimo, došli smo u poziciju da budemo jedan od veoma važnih učesnika na tržištu osiguranja centralne Srbije o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja među kojima su i ulazak u krug od ’’Pet najboljih mladih preduzetnika Srbije’’ prema izboru NVO Biznis mladih Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje i Ministarstva omladine i sporta. Takođe, naše Društvo je izabrano u krug od ’’1% najuspešnijih kompanija u Srbiji u 2014.’’ godini prema istraživanju bonitetne izvrsnosti sprovedenom po Evropskom modelu istraživanja bonitetne izvrsnosti.

 

Međutim, svega ovoga ne bi bilo da nismo imali Vas, naše verne klijente, koji ste prepoznali našu ideju i omogućili nam da se osećamo zadovoljno zbog svega postignutog. Iz tog razloga, ostaje mi da Vam u ime mojih saradnika i u moje lično ime svakoga dana ponavljam – HVALA NA UKAZANOM POVERENJU I HVALA VAM ŠTO SARAĐUJETE SA NAMA!!!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumica u vezi naših usluga budite slobodni da nas kontaktirate!

    Vaš ovlašćeni broker u osiguranju sa licencom Narodne banke Srbije

    Kontakt informacije