Prikaži odmah
  • Cara Lazara 62/2 - 36000 Kraljevo

Rešenjem Narodne banke Srbije, na Svetog Iliju, 02. avgusta 2010. godine u Kraljevu je osnovano prvo Društvo za posredovanje u osiguranju „BISERNA POLISA“ D.O.O.  

 

Želeći da se oslobodim “okova“ rada u samo jednom osiguravajućem društvu i večito opterećen planovima prodaje, odlučujem se da uz veliku, pre svega finansijsku pomoć roditelja, napravim iskorak ka onome čemu sam u radu na poslovima osiguranja uvek težio, a to je da budem POTPUNI KONSULTANTSKI SERVIS NAŠIM KLIJENTIMA koji ne podrazumeva isključivu prodaju osiguranja, već konsultantsku pomoć u izboru osiguravajućih pokrića, osiguravajućih društava sa kojima će naši klijenti sarađivati kao i pomoć u situacijama kada dođe do štetnog događaja. Konačno “slobodan“, mlad, ambiciozan, neopterećen frustracijama nadređenih direktora prodaje od kojih se jedino moglo naučiti: “Prodaja, produkcija, premija…“ počeo sam se studiozno baviti analizom potencijalnih rizika, savetovanjem i nuđenjem rešenja za sva neuralgična pitanja i dileme naših klijenata, kako fizičkih, tako i pravnih lica, iz domena osiguravajućih pokrića.

 

Na Svetog Iliju 2010. godine u našoj bazi klijenata stajala je jedna velika 0 (nula), a danas 13 godina kasnije možemo se pohvaliti bazom od preko 8.000 klijenata. U prethodnoj, 2022. godini, uz posredovanje našeg društva, klijenti su zaključili premiju od 105 miliona dinara sa osiguravajućim društvima, a broj prigovora klijenata na naše usluge je isti kao i naša baza klijenata 2010. – 0 (nula). Kao što sam govorio tada kada sam odlazio iz jednog osiguravajućeg društva u privatne vode tako govorim i sada – rezultati rada dolaze kao posledica fokusiranosti na našeg klijenta i njegove potrebe, a dobra preporuka, lepa reč i pohvala samo su motiv više da istrajemo na putu koji smo zacrtali.

 

Osećam veliku radost jer smo bili deo talasa koji je menjao tržište osiguranja Srbije od 2010. godine pa do današnjeg dana, ali nemam iluziju da je naše društvo najbolje u Srbiji. Međutim, ono u šta sam vremenom postao uveren je da baš to što nismo najbolji je  dovelo do toga da se najviše trudimo, uvek željni da ispunimo našu POSLOVNU MISIJU a to je – MAKSIMALNO ZADOVOLJSTVO NAŠIH KLIJENATA!

 

Zdravi mi i srećni bili.

 

Nemanja Janković, mart 2023. godine.

 

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumica u vezi naših usluga budite slobodni da nas kontaktirate!

    Vaš ovlašćeni broker u osiguranju sa licencom Narodne banke Srbije

    Kontakt informacije