Prikaži odmah
  • Cara Lazara 62/2 - 36000 Kraljevo

Štedno osiguranje života je namenjeno osobama koje razmišljaju o svojoj budućnosti, jer polisa životnog osiguranja istovremeno obezbeđuje finansijsku sigurnost, stabilnu i sigurnu budućnost. Potpuna osiguravajuća zaštita, jednostavno ulaganje, siguran plasman sa garantovanom isplatom ugovorene osigurane sume, samo su neki od razloga zbog kojih je pametno odlučiti se na ovakav vid štednje i osiguravajuće zaštite.

 

Ono što je posebno interesantno kod životnog osiguranja je činjenica da sami odlučujete koliko želite štedeti, odnosno, sami kreirate iznos sume osiguranja. Svaka polisa predstavlja jedinstveno rešenje, a kombinovanjem programa životnih osiguranja s dodatnim osiguranjima s područja zdravlja i nezgode dobićete najkvalitetniju ponudu.

Životno osiguranje omogućuje dugoročnu štednju koja se može koristiti za očuvanje životnog standarda u kasnijim godinama.

U slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, korisnik osiguranja je materijalno zaštićen.

Plasman sredstava je strogo kontrolisan, a isplata ugovorene osigurane sume i ostvarene (pripisane) dobiti je garantovana.

Kupi osiguranje online

Želeći da pratimo nove trendove poslovanja, razvili smo aplikaciju za ONLINE KUPOVINU OSIGURANJA kako bi smo bili još bliži onim klijentima koji ne žele da rasipaju svoje vreme. U svega nekoliko koraka bićete u prilici da dobijete polisu osiguranja ili ponudu osiguranja za putno zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine, kasko osiguranje vozila, osiguranje poljoprivrede, životno osiguranje, dobrovoljno zdravstveno osiguranje ili odgovor na bilo kakvu nedoumicu koja se tiče osiguranja.

Vaš ovlašćeni broker u osiguranju sa licencom Narodne banke Srbije

Kontakt informacije